Sare degresanta pentru podele EASY WIPE DS1

47,81 lei163,56 lei +TVA

Sare degresanta pentru podele EASY WIPE DS1 – are o mare putere de degresare, cu spumare controlata, foarte eficient in eliminarea chiar si a celor mai rezistente pete de murdarie de pe suprafetele din ceramica, gresie, mozaic, faianta, marmura si beton.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Sare degresanta pentru podele EASY WIPE DS1

Produsul Easy Wipe DS1 sare degresanta pentru podele are o mare putere de degresare, cu spumare controlata, foarte eficient in eliminarea chiar si a celor mai rezistente pete de murdarie de pe suprafetele din ceramica, gresie, mozaic, faianta, marmura si beton. Produsul este special conceput pentru spalarea pardoselilor, dar si a vaselor mari ce necesita degresare prin fierbere. Fiind un produs netoxic si fara impact negativ pentru mediu, se poate utiliza in toate sectoarele industriei alimentare si nealimentare.

Mod de utilizare:
Se poate utiliza ca atare sau diluat in functie de aplicatie. Diluati cu apa de la 1:4 la 1:6 parti, in functie de cantitatea si tipul de murdarie ce trebuie inlaturata. Aplicati solutia folosind un burete sau o carpa. Asteptati cateva minute. Clatiti cu apa.

Valabilitate: 2 ani cu conditia pastrarii in ambalajul original, etans.

Cantitate (Kg)

15kg, 5 kg