Shopping Cart

No products in the cart.

Despre noi

HIDROSERVCO a fost infiintata in 1998 cu un capital integral romanesc. Experienta in domeniul vanzarilor de produse chimice, lubrifianti, unsori,carburanti si consumabile de sudura a permis colaborarea cu firme prestigiu din domeniile respective. Societatea are inca 2011 implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii, conform conditiilor impuse prin standardul SR EN ISO 9001 si Sistemul de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001.

Activand de peste 20 de ani pe piata din Romania, HIDROSERVCO a dobandit capacitatea de a incheia contracte cu societati producatoare si importatoare ale produselor aflate in potofoliu.

Legatura foarte stransa cu fimele romanesti producatoare de lubrifianti,unsori,antigel,consumabile de sudura, da posibilitatea HIDROSERVCO de a le oferi clientilor o serie de produse mai speciale si personalizate.

Incepand cu 2022, HIDROSERVCO introduce in portofoliul sau un nou produs AdBlue – marca BRENNTAG, produs care se poate comercializa la vrac sau ambalat.

Misiunea echipei noastre ramane in continuare aceea de a livra servicii si produse de calitate fiecarui partener!